Producatori Creativi

Platforma Programului Cultural Timișoara 2021 este deja stabilită, însă nu ne-am gândit încă la toate. Există atât de multe idei neexplorate, așteptând să fie descoperite, apoi selectate cu atenţie și implementate în contextul mai larg al TM2021.

Acestea fiind spuse, echipa noastră nu ar fi completă fără un grup de producători creativi, pe care noi îi mai numim Manageri de Teritoriu (TERRITORY MANAGERS). Te-ai putea imagina unul dintre ei?

Un an pe fast forward:

  • În etapa de StartUp TM2021 ai fost (aproape la propriu) dublura Directorului Artistic în segmentul care ţi-a fost atribuit.
  • N-am crezut niciodată că o să găsim o persoană atât cu viziune creativă cât și cu un simţ dezvoltat pentru business (familiarizată cu managementul și planificarea financiară a proiectelor, precum și cu supervizarea acestora în implementare), dar uite că ne-am înșelat! Ai luat o grămadă de idei și le-ai dezvoltat în proiecte de la A la Z!
  • Ai pregătit mai mult de 20 de intervenţii artistice concrete, având grijă să menţii coerenţa Programului Cultural.
  • Dintre intervenţiile de care ai fost responsabil(ă), ai livrat deja 10, folosindu-te de experienţa anterioară în dezvoltare și management de proiect (pentru diverse evenimente la nivel local sau internaţional).
  • Competenţa ta interculturală, abilităţile tale excelente de comunicare și leadership te-au ajutat să construiești o echipă creativă și talentată, să supervizezi procesul de dezvoltare a proiectelor, precum și să rezolvi probleme pe parcurs, rapid și de multe ori sub presiune.
  • Deși nu am căutat un negociator de ostatici :), ne-a fost clar că abilităţile tale de influenţare și negociere îţi vor facilita colaborarea cu locaţii, parteneri, artiști și furnizori pentru proiectele în curs.

 

Va continua…
Ești curios/curioasă să afli ce o să se mai întâmple în capitolele următoare ale acestor povești de succes? Cum ar fi să le scrii chiar tu?

Viziunea noastră este să redefinim profilul cultural internaţional al Timișoarei, să depășim starea de pasivitate a locuitorilor orașului, să generăm un nou sentiment al comunităţii, pe scurt să reaprindem ‘’spiritul Timișoarei’’, de data aceasta prin cultură. Cum ar fi să ni te alături în această Călătorie? Nu-ţi promitem un job de la 9 la 5, dar oferim teritorii culturale încă neexplorate.

Dacă vrei ca una din poveștile de succes de mai sus să fie a ta, trimite-ne CV-ul tău în română și engleză pe adresa recrutare@timisoara2021.ro până la 1 August 2017, specificând poziţia care ţi-a atras interesul. Nu uita să incluzi un scurt eseu de maxim o pagină, care să descrie rolul tău într-un proiect/activitate/iniţiativă/experienţă de care ești mândru(ă) și consideri că ar fi relevant(ă) pentru poziţia aleasă de tine.

Menţionăm că limba română la nivel de limbă maternă (scris și vorbit) și cunoștinţele excelente de limba engleză (scris și vorbit) sunt condiţii obligatorii. Cu atât mai bine dacă stăpânești și o altă limbă vorbită în regiune (maghiară, sârbă, germană, italiană etc.).

Selecţia preliminară și primele interviuri vor fi desfășurate de AIMS International Romania, biroul din Timișoara, o companie independentă de consultanţă în resurse umane, recrutare și training. Interviurile finale se vor desfășura între 17-18 August 2017, atât în română, cât și în engleză. De abia așteptăm să începem lucrul împreună – chiar și de la 1 Septembrie, dacă ești disponibil(ă).