Sala Olimpia 23, 24, 25 NOV Ora 20:00 CIRKUS CIRKÖR
Cel mai apreciat circ contemporan din Europa

Călătoria spre Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, începe prin miracolul, emoţia şi ingeniozitatea circului contemporan. CIRKUS CIRKÖR vine pentru prima dată în România, după un success imens înregistrat în Europa. Peste 2 milioane de oameni au asistat până acum la spectacolele CIRKUS CIRKÖR, iar peste 400.000 de copii și tineri au făcut, cu ajutorul lor, primii pași în arta circului contemporan, prin ateliere organizate de compania artistică scandinava.

Artiștii CIRKUS CIRKÖR vor ajunge la Timișoara cu spectacolul “LIMITS”, în 22 noiembrie având programate două reprezentaţii gratuite pentru tineri, iar pe 23, 24 și 25 noiembrie vor sustine trei spectacole publice pe bază de bilet, începand cu ora 20.00. Spectacolele vor avea loc la Sala “Constantin Jude“ (Olimpia) – aleea F.C. Ripensia, nr.7, Timisoara.

Spectacolul “LIMITS“ este conceput și regizat de care Tilde Björfors, fondatorul și directorul artistic al CIRKUS CIRKÖR. Cu o vastă experienta artistică, acesta a pus în scenă și alte spectacole de succes internaţional ca Borders, Knitting Peace, Wear it like a crown sau Inside out. Presa internaţională a descris spectacolul “LIMITS” ca fiind ”o formă de artă infinită precum cerul, ce simbolizează ”echilibrul dintre viaţă şi moartea cu care se luptă”, dar și ca “o excepţională poezie de circ, pe o temă de maxim interes: migraţia.