Implică-te și tu! Timișoara 2021 poate fi și proiectul tău!

Timișoara are toate resursele necesare pentru a obține titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, iar cea mai valoroasă dintre acestea o reprezintă oamenii care trăiesc în acest oraș și îi dau viaţă. Dacă iubești Timișoara și vezi în orașul nostru o veritabilă Capitală Culturală Europeană, ești deja mai aproape de proiect. Vrei să fii parte din transformarea Timișoarei într-un simbol european? Atunci susţine proiectul!

Cum?

Fii voluntar

Cultura unește comunitatea

Dacă vrei să dedici o parte din timpul tău liber unui proiect ambiţios, trimite-ne un e-mail la adresa voluntar@timisoara2021.ro.

E o ocazie excelentă să contribui și tu la procesul de regenerare a Timișoarei, alături de mulți alți iubitori ai orașului, localnici sau călători care s-au îndrăgostit iremediabil de oraș, pe care l-au transformat apoi în „acasă”. Poți contribui la un proiect de importanță majoră pentru comunitate, poți învăța lucruri noi și poți participa la o mulțime de activități creative și de impact în comunitate.
Când ne scrii, nu uita să incluzi și câteva informații de bază despre tine.
 • Nume, prenume
 • Număr de telefon
 • E-mail
 • Vârstă
 • Experiență profesională
 • Abilități sau interese
 • Limbi străine cunoscute

Periodic organizăm sau coordonăm întâlniri în care ne-am bucura să te alături. Tu decizi cum și cât te poți implica.

Ce poți face ca voluntar?

 • Activități administrative
 • Activități de suport pentru întâlniri de grup
 • Elaborare de texte
 • Activități de promovare a proiectului
 • … și multe altele

Fii investitor

Investește în orașul tău!

Titlul de Capitală Culturală Europeană poate propulsa economia Timișoarei și poate aduce profituri substanțiale pentru mediul local de afaceri. Anumite capitale culturale europene din trecut care s-au bucurat de succes au estimat că fiecare euro investit poate genera profit între 8 și 10 euro. Dincolo de profitul direct, companiile locale care investesc în acest proiect se vor bucura de expunere sporită prin asocierea cu unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Europa. Programul Timișoara 2021 are nevoie de finanțare pentru activitățile de pregătire a candidaturii, pentru promovarea la nivel internațional, pentru atragerea unor experți de marcă și pentru realizarea unor evenimente memorabile. Contribuția energică a oamenilor de afaceri cu viziune va crește considerabil șansele Timișoarei.

Trimite un e-mail la adresa investitor@timisoara2021.ro și fii parte din evoluția Timișoarei!

Fii susținător

Transmite vestea mai departe!

Dacă visele tale legate de viitorul Timișoarei se regăsesc în obiectivele noastre și îți place proiectul pe care îl pregătim, ne-am bucura să devii susținător. Există mai multe modalități prin care poți face asta. Mai întâi, nu uita să transmiți vestea candidaturii Timișoarei prietenilor, familiei sau colegilor pentru ca proiectul Timișoara 2021 - Capitală Culturală Europeană să devină de maxim interes pentru comunitatea timișoreană și nu numai.

Dacă vrei să promovezi proiectul Timișoara 2021 în mediul online, descarcă pachetul media de mai jos.

Descarcă pachetul media!

Totodată, pentru a fi mereu la curent cu noutățile, urmărește-ne și pe canalele online pe care comunicăm: