Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Comunicat de Presă – Concurs deschis de recrutare în cadrul Consiliului Director
Fără categorie / 20 februarie 2019 / Posted by Timisoara2021

Pentru că anii de pregătire ai proiectului Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii sunt extrem de importanţi pentru un 2021 de success, Asociaţia Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii organizează concursul deschis pentru ocuparea următoarelor poziţii,  în cadrul Consiliului Director:

• Reprezentant al sectorului cultural instituţional;
  • Reprezentant al scenei culturale independente și al sectorului Industriilor Culturale și Creative.

Pentru cele două poziţii pot aplica toate persoanele fizice care îndeplinesc criteriile specifice în vederea atingerii obiectivelor proiectului Timișoara 2021, în acord cu principiile unui management responsabil, vizionar și sustenabil în procesul de implementare și al gestionării moștenirii proiectului Timișoara 2021. Membrii aleși vor face parte din Consiliul Director al Asociaţiei care va superviza păstrarea viziunii în procesul implementării proiectului Timișoara 2021 și-l vor susţine, consilia și promova.

Dosarul format din: CV, Scrisoare  de  intenţie, copia cărţii de indentitate, precum și declaraţia pe proprie răspundere, va fi transmis de către cei interesaţi, prin e-mail, la adresa: recrutare.board@timisoara2021.ro  sau va fi depus la sediul asociaţiei: Bastionul Maria Theresia, Etaj 1, Corp B1.

Termenul limită de depunere al dosarului este 18.03.2019, ora 23:00 (CET, sau 00:00, ora României).

Toate detaliile legate de calendarul concursului, criteriile de selecţie ale aplicanţilor, precum și condiţiile de eligibilitate, le găsiţi pe site-ul Asociaţiei Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii: http://www.timisoara2021.ro/2019/02/15/anunt-ocupare-pozitii-consiliul-director/

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul