COMUNICAT DE PRESĂ MEMORIILE CETĂŢII – APEL DE PROIECTE ARTISTICE

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > COMUNICAT DE PRESĂ MEMORIILE CETĂŢII – APEL DE PROIECTE ARTISTICE
Fără categorie / 11 mai 2018 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană marchează Centenarul Marii Uniri prin evenimentul „Memoriile cetăţii”, o sărbătoare a culturii, care se va întinde pe o perioadă de zece zile, în zece cartiere din Timișoara. 10 zile × 10 cartiere = 100 de ani de unitate și re-inventare.

În data de 19 aprilie, Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană a lansat apelul de proiecte artistice pentru programul ”Memoriile cetăţii”.

Dorim să vă informăm că a fost eliminată etapa de preselecţie din cadrul acestui apel,  artiștii având astfel posibilitatea de a depune proiecte artistice până în data de 3 iunie,  cunoscând structura, dimensiunile și forma instalaţiilor câștigătoare din cadrul apelului proiecte pentru instalaţiile arhitecturale temporare.

În acest sens, în data de 15 mai, vor fi anunţate toate detaliile și caracteristicile tehnice ale instalaţiilor care vor găzdui lucrările de artă ale artiștilor și ale comunităţii realizate în cadrul proiectului Memoriile cetăţii.

Data anunţării câștigătorilor acestui apel, precum și celelalte detalii ale regulamentului  rămân neschimbate.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

19 aprilie – lansarea concursului

3 iunie – data limită pentru primirea proiectelor

7 iunie – anunţarea câștigătorilor

Toate detaliile privind concursul de proiecte ”Memoriile cetăţii” se găsesc accesând următorul link http://www.timisoara2021.ro/2018/03/29/concurs-de-solutii-memoriile-cetatii/

Alina Pintilie

Responsabil comunicare