TMwork #3: Networking & Partnership

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > TMwork #3: Networking & Partnership
Fără categorie / 2 aprilie 2018 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia Timișoara-Capitală Culturală Europeană, lansează un nou

APEL PUBLIC

pentru înscrierea la seminariile TMwork dedicate dezvoltării de noi competenţe pentru operatorii culturali, parte a programului

POWER STATION.

Power Station este un program unic, cu acţiuni multi-stratificate, ancorat în procesul de dezvoltare al Programului Cultural TM2021, ce cartează domeniile în care sunt necesare intervenţii strategice. Puţini operatori culturali, independenţi sau instituţionali au suficientă experienţă în managementul proiectelor culturale europene colaborative, de dimensiuni mari. Focalizarea pe dezvoltarea și implicarea publicului și pe mobilizarea comunităţii este o responsabilitate majoră pentru noi toţi.

Acest program dedicat dezvoltării capacităţilor locale va sprijini operatorii culturali dinamici în a-și dezvolta noi competenţe.

Formatul este următorul:

  • seminarii intensive pe teme specifice – TMwork;
  • organizarea de vizite de studiu, în Timișoara și în afara ei;
  • sesiuni de formare și activităţi practice – Unitatea de implicare a publicului.

Perioada de desfășurare a seminarului TMwork#3: 16-17 aprilie 2018.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile și în baza completării formularului de înscriere online.

  
___________________________________________________________________________________________________________________

TMwork #3:

Networking & Partnership (Dezvoltarea de reţele și parteneriate)

16-17 aprilie 2018

În cadrul seminarului se vor discuta și dezbate subiecte și teme specifice, atât în ceea ce privește modalităţile de dezvoltare a reţelei de parteneri, cât și construirea de parteneriate și coaliţii la nivel local, regional și european.

Mentor în cadrul acestui seminar este  Rosa Pérez Monclús care este analist de politici culturale. Experienţa ei îmbină activităţile pe care le-a desfășurat în sectorul privat din poziţia de consultant strategic, dar și cele pe care le-a  avut ca asistent de politici culturale în cadrul Ministerului Culturii din Spania și în cadrul managementului cultural al sectorului public din Marea Britanie.

Rosa Pérez Monclús este licenţiată în arte, deţine o dublă specializare în economie și administrarea afacerilor, un master în domeniul industriilor creative și culturale și, în prezent, este înscrisă în programul doctoral de politici culturale europene la King`s College din Londra.

Seminarul se va desfășura în limba engleză iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Perioada de desfășurare:

16 aprilie, 9:30 – 16:00,

17 aprilie, 9:30 – 16:00.

Locaţie: Ambasada

Cei interesaţi se pot înscrie până în 12 aprilie 2018, ora 17.00, prin completarea formularului de înscriere online, iar rezultatele selecţiei vor fi comunicate celor înscriși, până în data de 13 aprilie 2018.