Consolidarea și lărgirea comunităţii mediatorilor culturali din Timișoara

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Consolidarea și lărgirea comunităţii mediatorilor culturali din Timișoara
Fără categorie / 7 martie 2018 / Posted by Timisoara2021

ATELIERUL#3 – ISTORIA LA TIMPUL PREZENT // Cum predăm, cum învăţăm istoria?

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu Asociaţia MetruCub –resurse pentru cultură și împreună cu Muzeul Naţional al Banatului, propune celor interesaţi ocazia de a învăţa împreună și de a practica noi tehnici și abordări pentru un public mai angajat, mai motivat și mai apropiat de oferta culturală a orașului și lansează un

APEL PUBLIC

Pentru înscrierea la Atelierul#3-ISTORIA LA TIMPUL PREZENT//Cum predăm,cum învăţăm istoria? și activităţile de practică, care își propun să contribuie la creșterea unui grup activ, informat, conectat și solidar, de mediatori culturali timișoreni, capabili să ofere experienţe culturale semnificative cu valoare educaţională unor publicuri diverse, în relaţie cu programul Timișoara 2021. 


Formular de înscriere


Perioada de desfășurare a Atelierelui#3: 23-25 martie.

Participarea la ateliere este gratuită, pe baza unei proceduri de selecţie, detaliată în documentul de prezentare care poate fi consultat și descărcat mai jos. 

View Fullscreen

Procedura de înscriere:

Completaţi Formularul on-line de înscriere disponibil aici. Apelul este deschis până duminică 18 martie (23:59). Rezultatele vor fi comunicate celor înscriși luni 19 martie 2018.

Pentru orice informaţii suplimentare legate de acest anunţ ne puteţi contacta la adresa: contact@timisoara2021.ro

Ce ne-am propus pentru programul de formare al proiectului de consolidare și lărgire a comunităţii de mediatori culturali locali în anul 2018:

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu Asociaţia Metru Cub -Resurse pentru cultură continuă seria de ateliere de formare și în anul 2018, prin organizarea a 2 ateliere tematice urmate de 3 sesiuni de practici concrete realizate în cadrul unor instituţii culturale / evenimente din Timișoara  cu specific istoric sau din sfera artelor spectacolului și artelor vizuale, selectate de către Timișoara 2021 și care se vor desfășura până la finalul anului 2018.