Atelier de lucru cu studenţi

Fără categorie / 22 mai 2015 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia „Timișoara – Capitală Culturală Europeană“ își continuă seria de ateliere de lucru pentru a identifica problemele critice ale orașului. Joi, 21 mai 2015, a avut loc o întâlnire de lucru în mansarda Bastionului Maria Theresia. La sesiunea susţinută de Robert Tari, membru al echipei ATCCE, au participat 14 studenţi de la Universitatea de Știinţe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, de la Universitatea de Vest din Timișoara și de la Universitatea „Politehnica“ Timișoara.
Scopul acestor ateliere este consultarea comunităţii pentru elaborarea dosarului de candidatură al orașului la titlul „Capitală Culturală Europeană în anul 2021“. Timp de două ore studenţii au fost informaţi despre criteriile candidaturii și obiectivele unei capitale culturale.
În a doua parte a atelierului, participanţii s-au gândit la idei pentru proiecte, care să fie incluse în programul cultural al orașului pentru 2021. Rezultatele întâlnirii vor fi valorificate în scrierea dosarului de candidatură.
Mulţumim participanţilor pentru susţinerea candidaturii şi pentru implicarea în acest proces. Doar împreună putem câştiga titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Workshop 21.05.