,

Ură și Pisoi

28 Februarie 2020 /  TEATRU

Ură și Pisoi

Event info
Data
28 Feb 2020 — 01 Mar 2020
Ora
19:30
Locație
Strada Ion Mihalache nr. 2, 300103 Timișoara

View event on Facebook

La 30 de ani de la Revoluţie, într-o ţară liberă, conectată la globalism, efectul bulelor şi a disonanţei cognitive cuplată cu valurile enorme de informaţie care inundă ecranele şi minţile locuitorilor României de azi încep să se vadă.

URĂ ŞI PISOI e un vehicul de explorare şi deconstruire a realităţii imediate, folosind o structură de teatru post-dramatic cuplată cu tehnici media, umor, sarcasm şi empatie.

Un spectacol despre oameni, media, Internet şi manipulare în România zilelor noastre.

URĂ ŞI PISOI este un spectacol devised, un produs BASCA, primul rezultat al unui proces cercetare teatrală desfăşurat în cadrul proiectului ICTeR (Instrument pentru Cercetare Teatrală a Realităţii), parte a festivalului in: v z b l creat şi curatoriat de către Asociaţia Solidart.

Echipa: Ana-Maria Ursu, Victor Dragoş şi Andrei Ursu
Video artist: Cristian Văduva
Sound design: Ovidiu Zimcea
Design: Alex Iliescu

Spectacolul URĂ ŞI PISOI a fost produs de Solidart în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Rezervări la:
tel. 0722 34 74 74

SAU online:

https://forms.gle/3KDKohsQNgbiVtPb8

SUPORT ARTIST 30 RON
*încurajăm publicul să aducă donaţii în mîncare neperisabilă (orez, faină, ulei, paste făinoase) şi articole de igienă (periuţe de dinţi, pastă de dinţi, şampon, scutece şi tampoane sanitare) pentru oamenii nevoiaşi din Piaţa Traian.