,

Atelier de cafea prăjită local

25 Octombrie 2020 /  GASTRONOMIE

Atelier de cafea prăjită local

Event info
Data
25 Oct 2020 — 25 Oct 2020
Ora
10:30
Locație
Timișoara, str. Emanoil Ungureanu nr. 5

View event on Facebook

Fiind unul dintre cele mai tranzacționate produse de pe glob, ne vom da seama împreună că bobul de cafea ne influențează viața prin aspecte la care poate că nu ne-am gândit până acum.

Duminică dimineața te invităm în centru la un atelier de cafea, mai precis la Coffeerize Timișoara, pe strada Emanuil Ungureanu, la numărul 5.

Coffeerize este un concept apărut în anul 2018, care promovează transparența și trasabilitatea. Misiunea lor este să aducă în fața publicului timișorean cafea de specialitate și să povestească despre drumul cafelei, din fermă și până în ceașca ta.

Călăuza noastră în lumea cafelei va fi Bogdan Danciu. Absolvent al cursului de barista Specialty Coffee Association of Europe și formator acreditat al Școlii Eurotraining, Bogdan este un entuziast al cafelei de specialitate, pe care o promovează de mai bine de 10 ani pe plan local.

  • Participare gratuită, doar pe bază de înscriere;
  • Locuri limitate;
  • Completează formularul aici https://forms.gle/XQQ4Vm3SioYXVDxn7
  • Vei primi prin e-mail validarea înscrierii;

Atelierul se va organiza în aer liber, prin respectarea normelor de siguranță sanitară. Participanții la eveniment se obligă să păstreze distanța minimă legală și să folosească masca de protecție. În caz contrar, organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor care nu respectă regulile de organizare.