Știi că Timișoara poate fi Capitală Culturală Europeană în 2021?

Te-ai gândit că și de tine depinde ca acest lucru să se întâmple?

Proiectul Capitală Culturală Europeană este al orașului și al locuitorilor săi. Timișorenii care acceptă să participe la acest proiect pot crește șansele de câștig. De altfel, consolidarea comunităţii și implicarea cetăţenilor reprezintă un obiectiv pe care Comisia Europeană și l-a propus de la începutul acestui program, din 1985.

Fiecare dintre noi poate avea un rol, care, o dată asumat, dă unitate și forţă echipei orașului.

Dacă ai în minte imaginea Timișoarei în anul 2021, ca o Capitală Culturală Europeană, deja ești mai aproape de proiect. Ai puţin timp, dar ești de acord cu candidatura și vrei să vezi cum orașul se regenerează și devine un simbol european? Atunci fii un susţinător!

Dacă vrei să intri în echipă, vrei să participi la evenimentele proiectului Timișoara 2021 atunci când e nevoie să mobilizăm orașul, hai și fii unul dintre voluntari! Cunoști oameni noi, petreci timpul în mod constructiv și participi direct la o pagină din istoria Timișoarei.

Dacă faci parte din mediul de afaceri cu siguranţă poţi vedea oportunităţile pe care Timișoara le are din postura unui candidat, dar mai ales a unui câștigător. Impactul economic al programului european arată că fiecare euro investit a generat un venit între 8 și 10 euro. Vino în echipă și fii un sponsor sau un partener pentru orașul în care îţi poţi dezvolta afacerea!

Indiferent de cum vrei să iei parte la proiect, dacă ești plătitor de taxe și impozite poţi sprijini candidatura prin direcţionarea a 2%  din suma pe care o plătești la bugetul de stat. Este o investiţie directă pentru orașul tău, pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană. Tu decizi unde se duc banii tăi!

Trecutul spune despre timișoreni că împreună pot schimba orice își propun. Hai să reușim să facem asta încă o dată!