Manager de Producţie

Se spune că ‘’viziunea fără acţiune este doar un vis’’.

Fără un Manager de Producţie (PRODUCTION MANAGER) talentat, energic și organizat Programul nostru Cultural ar fi simplă visare cu ochii deschiși.

Un an pe fast forward:

  • Ai gestionat cu succes toate aspectele practice legate de livrarea Programului Cultural pentru etapa de StartUp, implementând fiecare proiect în cadrul conceptului general, la timp și cu încadrare în buget.
  • Există oameni care dezvoltă planuri perfecte, dar care apoi nu sunt niciodată implementate. Nu este și cazul tău. Abilităţile tale de planificare riguroasă și organizare, alături de înţelegerea proceselor de producţie culturală au fost egalate de disciplina și tenacitatea ta de a face ca lucrurile să se întâmple.
  • Încă de la început ne-ai impresionat cu inventivitatea, capacitatea ta de a găsi pe loc soluţii practice și de a gestiona tot felul de situaţii neașteptate (mai ales în situaţii de presiune).
  • Abilităţile tale excelente de management atât al logisticii proiectelor foarte mari (resurse tehnice și dotări, sunet, lumini, transport și construcţie de scenă), cât și al oamenilor (artiști, tehnicieni, subcontractori sau furnizori) au făcut posibilă producţia a 25-30 de evenimente culturale de calitate și impact ridicat.

 

Va continua…
Ești curios/curioasă să afli ce o să se mai întâmple în capitolele următoare ale acestor povești de succes? Cum ar fi să le scrii chiar tu?

Viziunea noastră este să redefinim profilul cultural internaţional al Timișoarei, să depășim starea de pasivitate a locuitorilor orașului, să generăm un nou sentiment al comunităţii, pe scurt să reaprindem ‘’spiritul Timișoarei’’, de data aceasta prin cultură. Cum ar fi să ni te alături în această Călătorie? Nu-ţi promitem un job de la 9 la 5, dar oferim teritorii culturale încă neexplorate.

Dacă vrei ca una din poveștile de succes de mai sus să fie a ta, trimite-ne CV-ul tău în română și engleză pe adresa recrutare@timisoara2021.ro până la 1 August 2017, specificând poziţia care ţi-a atras interesul. Nu uita să incluzi un scurt eseu de maxim o pagină, care să descrie rolul tău într-un proiect/activitate/iniţiativă/experienţă de care ești mândru(ă) și consideri că ar fi relevant(ă) pentru poziţia aleasă de tine.

Menţionăm că limba română la nivel de limbă maternă (scris și vorbit) și cunoștinţele excelente de limba engleză (scris și vorbit) sunt condiţii obligatorii. Cu atât mai bine dacă stăpânești și o altă limbă vorbită în regiune (maghiară, sârbă, germană, italiană etc.).

Selecţia preliminară și primele interviuri vor fi desfășurate de AIMS International Romania, biroul din Timișoara, o companie independentă de consultanţă în resurse umane, recrutare și training. Interviurile finale se vor desfășura între 17-18 August 2017, atât în română, cât și în engleză. De abia așteptăm să începem lucrul împreună – chiar și de la 1 Septembrie, dacă ești disponibil(ă).