Comunicat de presă – Sâmbăta deschisă

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Comunicat de presă – Sâmbăta deschisă
Fără categorie / 5 iunie 2018 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia Timișoara-Capitală Culturală Europeană deschide seria întâlnirilor lunare „Sâmbăta deschisă” al căror scop este de a invita cetăţenii, operatorii culturali, organizaţiile și asociaţiile care activează în domeniul culturii, de a-și face cunoscute ideile sau propunerile de proiecte în vederea integrării acestora în Programul Cultural.

Prima întâlnire din această serie are loc sâmbătă, 9 iunie 2018, în intervalul orar 11:00-14:00, la sediul asociaţiei din Bastionul Theresia – Str. Martin Luther nr. 4, Corp.B1, et.I, Timisoara iar programarea, comunicarea și confirmarea acesteia se vor face prin email.

Așteptăm ideile și propunerile dvs. până în data de 8 iunie, la adresa opensaturday@timisoara2021.ro

În cadrul acestor întâlniri, veţi avea ocazia să-i cunoașteţi și să discutaţi cu echipa TM2021, reprezentată prin: Chris Torch- consultantul artistic al asociaţiei, Bogdan Cotîrţă- director de producţie, Ionuţ Suciu- producător creativ și Florentina Fekete Muller- producător creativ.