ATELIERUL#4 – ARTA CARE SURPRINDE // Cum întâlnim cultura vie în spaţiul public?

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > ATELIERUL#4 – ARTA CARE SURPRINDE // Cum întâlnim cultura vie în spaţiul public?
Fără categorie / 2 aprilie 2018 / Posted by Timisoara2021

Un proiect de consolidare și lărgire a comunităţii mediatorilor culturali din Timișoara

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu Asociaţia MetruCub –resurse pentru cultură și în colaborare cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, oferă posibilitatea celor interesaţi de a învăţa împreună și de a practica noi tehnici și abordări pentru un public mai angajat, mai motivat și mai apropiat de oferta culturală a orașului și lansează un

APEL PUBLIC

Pentru înscrierea la Atelierul#4-ARTA CARE SURPRINDE//Cum întâlnim cultura vie în spaţiul public? și activităţile de practică, care își propun să contribuie la creșterea unui grup activ, informat, conectat și solidar, de mediatori culturali timișoreni, capabili să ofere experienţe culturale semnificative cu valoare educaţională unor publicuri diverse, în relaţie cu programul Timișoara 2021.


Formular de înscriere


Perioada de desfășurare a Atelierului#4: 20-22 aprilie.

Participarea la ateliere este gratuită, pe baza unei proceduri de selecţie, detaliată în documentul de prezentare care poate fi consultat și descărcat de mai jos. 

View Fullscreen

Procedura de înscriere:

Completaţi Formularul on-line de înscriere disponibil aici. Apelul este deschis până duminică 15 aprilie (23:59). Rezultatele vor fi comunicate celor înscriși luni 16 aprilie 2018.

Pentru orice informaţii suplimentare legate de acest anunţ ne puteţi contacta la adresa: contact@timisoara2021.ro

 

Ce ne-am propus pentru programul de formare al proiectului de consolidare și lărgire a comunităţii de mediatori culturali locali în anul 2018:

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu Asociaţia Metru Cub -Resurse pentru cultură continuă seria de ateliere de formare și în anul 2018, prin organizarea a 2 ateliere tematice urmate de 3 sesiuni de practici concrete realizate în cadrul unor instituţii culturale / evenimente din Timișoara cu specific istoric sau din sfera artelor spectacolului și artelor vizuale, selectate de către Timișoara 2021 și care se vor desfășura până la finalul anului 2018. 

 

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul