Căutăm colegi

Fără categorie / 30 iunie 2017 / Posted by Timisoara2021

Poate că 2021 pare departe – chiar la distanţă de ani lumină pentru unii – dar pentru noi parcă este mâine. Anii de pregătire pentru Timișoara Capitală Europeană a Culturii sunt extrem de importanţi pentru un 2021 de succes. Agendele noastre sunt pline de planuri, idei, proiecte, iniţiative. Dar nu putem face totul singuri. Avem nevoie de oameni care să semene cu acea Timișoară pe care dorim să o revitalizăm: creativi, implicaţi, conectaţi, responsabili și deschiși.

Coordonator Unitate de Angajare a Publicului
(ENGAGEMENT UNIT COORDINATOR)
Manager al Centrului de Resurse
(POWER STATION MANAGER)
Producători Creativi
(CREATIVE PRODUCERS)
Manager de Producţie
(PRODUCTION MANAGER)

Va continua…
Ești curios/curioasă să afli ce o să se mai întâmple în capitolele următoare ale acestor povești de succes? Cum ar fi să le scrii chiar tu?

Viziunea noastră este să redefinim profilul cultural internaţional al Timișoarei, să depășim starea de pasivitate a locuitorilor orașului, să generăm un nou sentiment al comunităţii, pe scurt să reaprindem ‘’spiritul Timișoarei’’, de data aceasta prin cultură. Cum ar fi să ni te alături în această Călătorie? Nu-ţi promitem un job de la 9 la 5, dar oferim teritorii culturale încă neexplorate.

Dacă vrei ca una din poveștile de succes de mai sus să fie a ta, trimite-ne CV-ul tău în română și engleză pe adresa recrutare@timisoara2021.ro până la 1 August 2017, specificând poziţia care ţi-a atras interesul. Nu uita să incluzi un scurt eseu de maxim o pagină, care să descrie rolul tău într-un proiect/activitate/iniţiativă/experienţă de care ești mândru(ă) și consideri că ar fi relevant(ă) pentru poziţia aleasă de tine.

Menţionăm că limba română la nivel de limbă maternă (scris și vorbit) și cunoștinţele excelente de limba engleză (scris și vorbit) sunt condiţii obligatorii. Cu atât mai bine dacă stăpânești și o altă limbă vorbită în regiune (maghiară, sârbă, germană, italiană etc.).

Selecţia preliminară și primele interviuri vor fi desfășurate de AIMS International Romania, biroul din Timișoara, o companie independentă de consultanţă în resurse umane, recrutare și training. Interviurile finale se vor desfășura între 17-18 August 2017, atât în română, cât și în engleză. De abia așteptăm să începem lucrul împreună – chiar și de la 1 Septembrie, dacă ești disponibil(ă).

 

 

Pentru mai multe informaţii despre TM2021, răsfoiește (sau, în funcţie de stilul tău, citește cap-coadă 🙂 ) dosarul nostru de candidatură.

http://www.timisoara2021.ro/wp-content/uploads/2016/08/Bidbook_RO_digital_secure.pdf – versiunea în limba română
http://www.timisoara2021.ro/wp-content/uploads/2016/08/Bidbook_EN_digital_secure.pdf – versiunea în limba engleză

Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine!
Echipa TM2021

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul