Continuă seria de întâlniri Café 21 – Comunicat de presă

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Continuă seria de întâlniri Café 21 – Comunicat de presă
Fără categorie / 19 iunie 2017 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia Timișoara – Capitală Culturală Europeană continuă seria întâlnirilor  Café 21  cu un nou eveniment, care va avea loc în data de 20 iunie 2017, între orele 19:00 – 22:00, la cafeneaua D`Arc (în curtea interioară), str. P-ţa Unirii, nr.5, iar tema discuţiei este: Orașul: Spaţiul public și interesele private.

Vor participa, în calitate de invitaţi: Simina Cuc, arhitect și membru al Ordinului Arhitecţilor din România (O.A.R.) și Samu Szemerey, arhitect și urbanist, membru fondator și curator în cadrul Centrului Ungar de Arhitectură Contemporană KÉK din Budapesta.

Gazde și moderatori ai evenimentului din partea Asociaţiei Timișoara-Capitală Culturală Europeană sunt Simona Neumann – director executiv și Chris Torch – director artistic.

Pauzele vor fi asigurate de muzica formaţiei: Vera & Friends.

Seria dezbaterilor publice Café 21 face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 și constă în șase întâlniri itinerante, în diferite locaţii din oraș, unde locuitorii Timișoarei își pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, într-un cadru relaxat, informal, în calitate de cetăţeni europeni activi, conectaţi la lume și implicaţi în viaţa comunităţii.

Următoarele discuţii din seria Café 21, la care vă așteptăm să ne fiţi alături, se vor desfășura de-a lungul anului 2017 și vor avea următoarele teme de discuţie:

  • 5 septembrie 2017 – ”Cetăţenia: Cum au loc schimbările?”
  • 3 octombrie 2017 – ”Mobilitatea: Un oraș de tranzit?”
  • 7 noiembrie 2017 – ”Globalizarea: Schimbări mici la scară mare?”
  • 19 decembrie 2017 – ”Sustenabilitatea: Cu ce costuri?”.

 

Vă așteptăm să ne fiţi alături și să regândim împreună orașul.

Simona Neumann

Director executiv

Asociaţia Timișoara – Capitală Culturală Europeană

 

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul