Dezbaterea „We are Europe” # 2

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Dezbaterea „We are Europe” # 2
Fără categorie / 1 iunie 2016 / Posted by Timisoara2021

Asociaţia Timișoara – Capitală Culturală Europeană, în parteneriat cu ZURY Association, a organizat în data de 30 mai a.c, dezbaterea „We are Europe” # 2. 

Tineri voluntari din Estonia, Franţa, Italia, Spania, Turcia au dezbătut despre cum putem face sport în Timișoara. Valentin Mureșan din partea Asociaţiei Alergotura  a vorbit despre modalităţile de a face sport în spaţiile publice cu un minimum de echipament, dar alături de alţi alergători.

Paul Cojocaru a vorbit despre cum funcţionează clubul “C.S Nautic Banat”, loc deschis tuturor iubitorilor de sporturi nautice.

Concluziile întâlnirii sunt interesante mai ales pentru că reies din ideile localnicilor și cele ale rezidenţilor străini. Cei din urmă au fost plăcut surprinși să afle despre comunităţiile active ale celor care fac sport și localnicii au aflat despre nevoia existenţei unei asociaţii unde localnicii să poată “adopta” un străin spre a-i ușura integrarea în comunitate. Poate cea mai îndrăzneaţă concluzie este că cel mai mare impediment în a face mișcare sunt scuzele pe care mulţi dintre noi le găsim atunci când nu facem sport.

Vă așteptăm, să dezbatem pe data de 20 iunie  2016, despre ecologie și ce putem face pentru a recicla mai eficient.  

 

IMG_5356

IMG_5363

IMG_5403

IMG_5383