Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană la AccesArt 2015

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană la AccesArt 2015
Fără categorie / 8 iunie 2015 / Posted by Timisoara2021

AccesArt, organizat de Fundaţia Rubin, s-a aflat anul acesta la cea de-a opta ediţie. În perioada 5-7 iunie,  Parcul Botanic din Timișoara a devenit un spaţiu cultural, unde s-au ţinut ateliere de artă, concerte și expoziţii. Și ATCCE a participat la recenta ediţie consultând cetăţenii în legătură cu candidatura orașului pentru titlul „Capitală Culturală Europeană“.

Peste 200 de persoane au vizitat standul nostru în Parcul Botanic și s-au interesat de candidatura orașului. Am discutat împreună despre actualele dificultăţi ale orașului, despre oportunităţile de a le soluţiona și ce se schimbă pentru Timișoara, în cazul în care obţine titlul.

Au fost şi timişoreni care ne-au împărtăşit pentru materialul video care mari probleme ale orașului din punctul lor de vedere. Trei răspunsuri găsiţi aici: Video Acces Art 2015

Au fost trei zile foarte instructive și interesante. Ele nu ar fi fost posibile fără sprijinul voluntarilor noștri, care și-au petrecut timpul liber alături de noi.

Mulţumim de asemenea cetăţenilor, care au arătat interes și ne-au sprijinit prin deschiderea pe care o au faţă de candidatura oraşului. Rezultatele vor fi valorificate în scrierea dosarului de candidatură al oraşului şi arată că împreună putem câştiga titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Foto ATCCE la Acces Art

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul