Valuri muzicale, prin Apă și Foc!

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Valuri muzicale, prin Apă și Foc!
Fără categorie / 11 septembrie 2014 / Posted by Oana Grimacovschi

533247_10153245125115096_1358074132_n (1)Bega Bulevard a revitalizat malurile canalului, unul dintre cele mai importante simboluri ale capitalei Banatului. De la copii și până la vârstnici, cu toţii s-au distrat în cele trei zile ale evenimentului cultural. Prin Apă și Foc, invitaţii speciali au concertat, iar acrobaţiile i-au uimit pe timișoreni și nu numai. Cursa Răţuștelor nu a lipsit din programul festivalului.

Valurile Begăi au pulsat și arta sunetului a renăscut.

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 a fost prezentă pentru informarea cetăţenilor și susţinerea festivalului de mare amploare.

Ca și VOLUNTAR, am simţit că sprijin Asociaţia TCCE 2021 în competiţia pentru câștigarea titlului ce ne-ar putea dezvolta orașul de pe Bega.

 

APĂ

Publicul a asistat la dansul Apei, realizat prin acrobaţii ale specialiștilor. Emoţiile puternice- născute datorită turnurilor curgătoare– au apărut în ochii oamenilor. Elementul naturii și omul au devenit gemeni.

 

FOC

Odată cu venirea nopţii, publicul a participat la dansul Focului.  Spulberat în mii și mii de lumini, focul a fost teaca sabiei calde, mâna omului artist efemer.

Bega Bulevard nu este un simplu festival alcătuit din activităţi educative și muzică. Este dezlănţuirea artelor reci și calde, un joc al artei.

Apa și Focul, Ziua și Noaptea, ochii martori ai artei!

 

Articol scris de Alexandru Virgil STOICA,  voluntar ATCCE.

Poză realizată de Andrei Balint.

 

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul