APEL PENTRU TINERII / TINERELE LIDERI / LIDERE DIN TIMISOARA!

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > APEL PENTRU TINERII / TINERELE LIDERI / LIDERE DIN TIMISOARA!
Fără categorie / 14 iulie 2014 / Posted by Oana Grimacovschi

Institutul Intercultural Timișoara împreună cu partenerii proiectului „Poli culturali – Politica culturală, instrument de dezvoltare comunitară și regională” (cod MIS1393) finanţat de Uniunea Europeană prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră Romania – Republica Serbia – anunţă lansarea apelul de participare pentru tabăra de tineret care va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august în localitatea, Brebu, jud. Caras-Severin.

Tabăra are ca și obiective următoarele:
Conștientizarea tinerilor lideri cu privire la importanţa participării active la viaţa civică
Dezvoltarea de competente de lucru într-o echipa interculturala
Dezvoltarea competentei interculturale a participanţilor, după cum urmează: empatie, spirit de echipă, cooperare, toleranţă și comportament nediscriminatoriu – elemente importante pentru tinerii / tinerele care lucrează asupra politicilor culturale publice. (Se va lucra practic și aplicat folosindu-se ca și metoda de dezvoltare comunitara teatru forum);
Vizitarea de spaţii artistice și de patrimoniu într-o comunitate dezvoltata prin creativitatea culturală;
Mărirea capacităţilor și abilităţilor practice ale tinerilor / tinerelor pentru o mai bună comunicare în cadrul grupului și în comunitate;
Persoanele eligibile sunt:
Persoane tinere din Timișoara, cu vârsta de peste 18 ani, implicate activ în viata comunităţii locale și cu motivaţie de implicare în diferite proiecte de susţinere a candidaturii orașului Timișoara la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.
Persoane care au abilitatea de a vorbi cel putin la nivel conversaţional limba engleza..
Limba de lucru va fi engleza, vor fi participanţi din Romania și din Serbia. Din Timișoara se vor selecta 12 persoane.

Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate sa completeze în limba engleza formularul de candidatura disponibil aici:http://www.polesofcultures.eu/  pana la data de 18 iulie 2014, ora 16:00 (EET).

Formularul de candidatura completat integral și însoţit de un CV se va trimite doar online la adresa: romina.matei@intercultural.ro

Mai multe informaţii despre eveniment sunt și în apelul disponibil pe site  www.intercultural.ro! Iar pentru alte detalii: Romina Matei – 0755129761, PR Director „Poles of culture”, Institutul Intercultural Timișoara.

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul