Atelier de design – contradicţii, probleme, mituri și fenomene urbane

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Atelier de design – contradicţii, probleme, mituri și fenomene urbane
Fără categorie / 21 martie 2014 / Posted by Iozefina Tudor

Vineri, 21 martie 2014, la ora 18, va avea loc prezentarea rezultatelor atelierului de design „Studii vizuale ale ADN-ului urban. Un proiect de design socio-cultural“, în Galeria Pygmalion, la Casa Artelor (str. A. Pacha 8).
Atelierul de design, la care au participat studenţi ai Facultăţii de Arte și Design, a fost coordonat de designerii Marc Andrews și Christian Degen.
Cei doi designeri au explorat din diferite perspective orașul Timișoara, căutând povești interesante, contradicţii, probleme, mituri și fenomene urbane. În mod constant aceștia au încurajat studenţii în vederea dezvoltării unei atitudini critice și deschise spre experiment.
Ca rezultat al atelierului a luat naștere o revistă, care conţine lucrările studenţilor. Prin revistă se oferă o imagine interesantă și creativă a vieţii urbane timișorene. Toate lucrările studenţilor, împreună cu revista rezultată, vor fi prezentate la eveniment.

design urban

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul