CONCURS DE FOTOGRAFIE Timișoara mea – locuri, oameni, momente

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > CONCURS DE FOTOGRAFIE Timișoara mea – locuri, oameni, momente
Fără categorie / 20 martie 2014 / Posted by Iozefina Tudor

pictura Mateas Marius BolzaVă invităm ca pentru 10 zile, în perioada 22 – 31 martie 2014, să surprindeţi prin lentila aparatelor de fotografiat locuri, oameni și momente din Timișoara și să participaţi la un concurs de fotografie.

Care sunt locurile din Timișoara care vă inspiră și vă plac cel mai mult? Cât de des întâlniţi oameni alături de care vă simţiţi confortabil chiar dacă nu-i cunoașteţi? Cât de des aţi fost suprins plăcut în plimbarea dvs. de un grup care cânta, dansa sau picta în aer liber?

Timișoara este un oraș care își arată în mod diferit frumuseţea pentru fiecare dintre noi. Cum e Timișoara ta?

Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, în colaborare cu Facultatea de Arte și Design, cu Uniunea Artiștilor Plastici, cu Asociaţia Timișoreană de Fotografie, cu Petru Ilieșu – iniţiator al noţiunii Timișoara – Open Art City, și cu pictorul Mateas Marius Bolza organizează în perioada 21 – 31 martie 2014 concursul de fotografie “Timișoara mea – locuri, oameni, momente”.
Pot participa toţi cei care consideră că au surprins o fotografie care reflectă una dintre următoarele teme: bogăţia arhitecturală a orașului sau noţiunea Timișoara – Open Art City.
Acestea sunt și cele două categorii de premii pe care participanţii le pot obţine:
Premiul pentru Cea mai sugestivă fotografie privind bogăţia arhitecturală a Timișoarei, care va consta într-o lucrare în ceramică oferită de Facultatea de Arte și Design, din cadrul Universităţii de Vest Timișoara.
Premiul pentru Fotografia care exprimă cel mai mult noţiunea Timișoara – Open Art City , care va consta într-o pictură în ulei semnată de Mateas Marius Bolza.

Înainte de toate, vă îndemnăm să citiţi regulamentul.

Pe scurt, concursul presupune următoarele:
– oricine poate participa, amator sau profesionist,
– o persoană poate trimite cel mult 5 fotografii,
– pot fi trimise și fotografii realizate cu telefonul mobil,
– în regulament sunt menţionate elementele de care trebuie să fie însoţită fotografia (text, autor, date de contact)
– sunt două variante de trimitere a fotografiilor, mesaj privat pe pagina de Facebook Timișoara 2021 sau pe e-mail contact@timisoara2021.ro, descrise în regulament.

Lucrările oferite ca premiu au fost donate de autorii lor în semn de susţinere a candidaturii Timișoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

 

pictura Mateas Marius Bolzalucrare ceramica FAD

Vă așteptăm propunerile pentru concurs și vă dorim să aveţi parte de multă inspiraţie și de momente frumoase!

 

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul