Futuro Textiles

Fără categorie / 16 octombrie 2013 / Posted by

futurotextiles-vernisaj-1-600x400-7”Ambiţiile Timișoarei către acest titlu sunt legitime”, consideră ambasadorul Franţei la București, Excelenţa Sa Philippe Gustin.
tion.ro

”Futuro Textiles, an excellent exhibition, quite unique the world over, was inaugurated on Tuesday evening, in Timisoara (564 km north-west of Bucharest). The event is organized for the first time outside France.The Timisoara, Capital of Culture 2021 association regards it as a challenge for supporting this step taken by the Banat municipality.”
actmedia.eu

„Futuro Textiles“, o expoziţie de excepţie, unică în lume, a fost inau­gurată, marţi seara, la Timișoara, evenimentul fiind organizat pentru prima dată în afara Franţei.
Momentul a marcat deschiderea noului sezon cultural al Institutului Francez (IF) Timișoara, dar și începerea mandatului de director al acestuia pentru Daniel Malbert, iar Asociaţia Timișoara Capitală Culturală 2021 o consideră o provocare pentru susţinerea acestui demers al municipalităţii bănăţene.”
curentul.ro

Daniel Malbert: „Sunt fericit să mă aflu aici şi să îmi încep misiunea cu un eveniment de o asemenea anvergură. Futurotextiles 3 este, totodată, un act de susţinere a efortului Timişoarei de a deveni capitală culturală a Europei în 2021. Strategia culturală a Institului Francez din Timişoara şi întregul meu program managerial au ca element esenţial susţinerea oraşului în această candidatură”,
tion.ro

”După ce a trecut prin zeci de ţări, de pe trei continente, expoziţia a ajuns la Timişoara, oraş care candidează pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Tocmai de aceea, la vernisajul expoziţiei au participat, alături de ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, şi de liderii Centrului Cultural Francez din Timişoara şi Bucureşti, şi mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, în frunte cu prefectul Eugen Dogariu, primarul Nicolae Robu sau cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin
adevarul.ro

agerpres.ro

studentvoice.ro

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul