Festivalul PLAI – din nou pe lista celor mai bune festivaluri ale Europei!

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Festivalul PLAI – din nou pe lista celor mai bune festivaluri ale Europei!
Fără categorie / 4 octombrie 2013 / Posted by

Festivalul Plai 2013După ce anul trecut PLAI a fost primul şi singurul festival din România care a ajuns în finala European Festival Awards, anul acesta a fost inclus din nou pe lista nominalizaţilor.

Festivalul PLAI susţine „Timișoara 2021. Capitală Culturală Europeană”.

În 1 octombrie 2013 s-au deschis urnele virtuale la European Festival Awards pentru votarea celor mai bune festivaluri ale Europei. PLAI este nominalizat la categoria BEST SMALL EUROPEAN FESTIVAL.

European Festival Awards înseamnă recunoaşterea muncii, a viziunii şi creativităţii unor festivaluri prin votul acordat de fani şi jurizarea unor experţi. Pentru voluntarii PLAI, nominalizarea vine să susţină dedicarea pe care au arătat-o în nu mai puţin de 8 ediţii de festival, din 2006 până în prezent.

„Îi invităm pe toţi cei care cred în PLAI să ne susţină, votând până pe data de 1 noiembrie 2013. Susţinerea publicului a făcut ca acest festival să ajungă la cea de-a 8-a ediţie, iar PLAI este special şi datorită atmosferei pe care ei o creează. Avem certitudinea că împreună putem privi spre viitor. Să ajungem din nou în finala ar însemna enorm; nu numai pentru noi ca indivizi, ci şi pentru recunoaşterea muncii de voluntariat, pentru Timişoara ca oraş care a dat naştere acestui eveniment şi l-a făcut să crească” – spune Andreea Iager Tako, co-fondator si voluntar PLAI.

Pentru votare: http://euvoting.festivalawards.com/

Festivalul PLAI 2013 a fost organizat de Asociaţia Culturală  Sunet Ambianţă  Timişoara şi Casa de Cultură  a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş și Institutul Francez din Timișoara.

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul