CONCURS! Cât de frumoasă e Timișoara și de ce merită să fie Capitală Europeană a Culturii?

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > CONCURS! Cât de frumoasă e Timișoara și de ce merită să fie Capitală Europeană a Culturii?
Fără categorie / 11 decembrie 2012 / Posted by

Consideri că Timișoara merită să fie Capitală Europeană a Culturii în 2021? Dacă răspunsul tău este afirmativ, împărtășește crezul tău pe pagina de Facebook a Asociaţiei Timișoara Capitală Culturală Europeană. Arată printr-o fotografie care îţi aparţine de ce Timișoara merită această titulatură și profită de șansa de a participa la concertul de jazz din 20 decembrie, de la Teatrul Naţional Timișoara, de la ora 19, când va fi lansată oficial candidatura Timișoarei în competiţia europeană. La concertul de jazz, accesul e posibil doar pe bază de invitaţie (nu sunt puse bilete în vânzare).

Sunt 5 invitaţii puse în concurs pentru concertul în premieră mondială, susţinut de Mike Stern și Trilok Gurtu. Cei doi, vor evolua alături, pe aceeași scenă, într-un proiect al muzicianului Csaba Toth Bagi: “Balkan Union with Csaba Toth Bagi, Mike Stern & Trilok Gurtu”.

Ce ai de făcut? Dă LIKE pe pagina Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană. Apoi, postează o poză pe această pagină, https://www.facebook.com/timisoara2021ro, cu o scurtă descriere și invită toţi prietenii tăi să te susţină. Cine adună cele mai multe Like-uri într-o zi va câștiga o invitaţie pentru două persoane la concert.

Concursul începe în 12 decembrie și durează până în 16 decembrie, inclusiv. Astfel, în fiecare zi, cineva are posibilitatea să câștige o invitaţie la concertul de jazz.

Iată mai jos și regulamentul acestui concurs:

Regulament concurs Facebook

1. Organizatorul concursului
Organizatorul concursului “Participă la concertul de jazz pentru Timișoara Capitală Europeană a Culturii!” este
Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, cu sediul în Timișoara, str. C.D.Loga, nr. 1, e-mail: timisoara2021@gmail.com.

2. Durata concursului și aria de desfășurare
Concursul se desfășoară în perioada 12 – 16 decembrie 2012, pe pagina de Facebook Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, https://www.facebook.com/timisoara2021ro, și este destinat tuturor persoanelor. Câștigătorii vor fi anunţaţi în 17 decembrie 2012.

3. Mecanismul de derulare al concursului
Este acceptată orice fotografie care ilustrează orașul Timișoara și care evidenţiază potenţialul, resursele, motivele pentru care Timișoara merită să deţină titlul de Capitală Europeană a Culturii. Fotografia trebuie să aparţină persoanei care participă la concurs, deci să nu fie preluată din online sau alte surse. De asemenea, ea trebuie să fie însoţită de un text descriptiv de maximum 300 de caractere.
O persoană poate posta o singură poză, la care poate scrie un singur comment. În caz contrar, va fi descalificată. Premiul se va acorda persoanei care a postat poza ce a strâns cele mai multe Likeuri și Commenturi, iar câștigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană în 17 decembrie 2012. Câștigătorul va intra în posesia premiului numai după ce ne va furniza o adresa de email și un număr de telefon valabil.

4. Premiile concursului
Premiile oferite sunt:
– 5 invitaţii la concertul de jazz “Balkan Union with Csaba Toth Bagi, Mike Stern & Trilok Gurtu”, care are loc în 20 decembrie, de la ora 19, în sala Teatrului Naţional Timișoara. Câștigătorul nu poate primi contravaloarea premiilor oferite.

5. Dispoziţii finale
În cazul în care, în urma unor verificări ulterioare, se constată că una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul își rezervă dreptul de a retrage premiile acordate. Toate premiile neacordate, indiferent de motiv, vor rămâne în proprietatea Organizatorului, care-și rezervă dreptul de a le folosi în mod corespunzător, în funcţie de interesele Asociaţiei Timișoara Capitală Culturală Europeană pentru evenimentul organizat în 20 decembrie 2012. Organizatorul își rezervă dreptul să modifice prezentul regulament, urmând ca aceste modificări să fie aduse la cunoștinţa participanţilor cu cel puţin 1 zi înaintea intrării în vigoare a modificărilor. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial și ale legislaţiei aplicabile din România.

 

Timișoara pe hartă

Susţine proiectul